Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon var allt jag ville ha för många år sedan





Gör jag fel om jag säger att jag alltid har älskat dig?
Överanstränger jag dig om jag erkänner att jag sparade en bild på dig som jag har tagit fram så fort livet har blivit för mycket att ta?
Blir du rädd om jag säger att du väcker kvinnointresset jag har?
Kommer du att försvinna om jag ber dig att hålla min hand?


Du har en egen plats i mig som du har hållt hårt
i flera år
jag har aldrig sagt något till dig men idag
den här veckan har jag rökt så jävla
mycket olika roliga saker som jag ser
nya saker av och förstår hur nya saker
fungerar och älskar hela världen

Jag ville ha dig långt innan
jag var bisexuell
innan jag visste om det
det var du som kom med den nyheten till mig
du har satt ett avtryck
en avbild för alla kommande kvinnor
du har gjort mig klen och vek
du har satt ditt avtryck på min poesi
jag skriver som du

Jag har skrivit hela noveller om dig
jag har aldrig någonsin släppt dig med blicken
jag har aldrig vuxit upp efter dig
jag har träffat många män men ingen kvinna
har någonsin mött sig mot dig
ditt minne består

Jag har haft dina dikter i mina garderoben i år
jag har läst dina textrader om och om igen
jag har kysst dem med rött läppstift
jag har pratat om dig
åh gud vad jag har pratat om dig

dagen då du försvann
då det blev tyst
du försvann du sög ut tillvaron som en parasit

du var så vacker
jag har alltid tyckt att du är vacker
jag är bäng

jag vill
ha dig igen
ha dig nära
så att jag äntligen kan berätta för min mamma
att en del av min hjärta
ligger hos en kvinna






Fri vers av Citrusblomma
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-09 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma