Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tänkte på verklighet bland nyutslagen


Maskros


Även sångfåglar
Drömde sig trötta
Under lusthusens
Stjärnströdda tak

Spindelvävstunn fjärilsvinge
Genom nyvaket morgonljus
Nattstjärnors adjö

Fallskärmens utslagna tyg
Över ängsblommors längtan
Upp mot sol av liv

Vi sträckte oss mot varandra
Gav närhet åt dagen




Fri vers av van Couver
Läst 495 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-09 03:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

van Couver
van Couver