Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter ett slut, kommer alltid en början


Den natten
natten då
jag todde
mitt liv tog slut


började
mitt verkliga liv

 

men det förstod jag
först många år senare


så många förspillda år

av onödigt lidande




Fri vers av Nic
Läst 237 gånger
Publicerad 2005-12-07 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic