Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demonskrämsel


Pyntar mitt hem
med vackra blommor
levande ljus i varje vrå
gnistrande kristaller
lugnande musik
ljuva dofter från aromalampan


allt i skön harmoni


mina demoner
avskyr den skönhet och harmoni
flyr fältet ut i den kalla
mörka natten
där de känner sig säkra


- Gå  i frid




Fri vers av Nic
Läst 250 gånger
Publicerad 2005-12-07 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic