Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig vara


Låt mig vara,
är en låt.
Som låter mig vara,
Jag.
Kan hela texten.
Utantill.




Fri vers av Maggie
Läst 487 gånger
Publicerad 2005-12-07 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie