Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

det är gott att gråta

annars sprängdes min själ

över livets gåta

som vi känner så väl


alla får bära sin egen plåga

så har man ju lärt

men nu ställer jag en fråga

är det mödan värt?


Jag menar, alla är lika

vi är kött och blod

har lust att skrika

när livet kräver mod


så Gud har gett oss orden

att skriva smärtan ut

ja han har gett oss jorden

till livet, det är slut


sen kommer vi ju alla
till Gud Fader hem
ingen behöver falla
till helvetets stora lem


nej helvetet på jorden
är mer än nog
alla dessa morden
ur smärtan återtog

vi kommer alla nära
när livet det är slut
så träffar vi våra kära
slipper världens krut




Fri vers av Christine Sabel
Läst 396 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-09 19:42



Bookmark and Share


  Let it go VIP
Vackert och välskrivet. På frågan är det mödan värt, brukar jag säga att jag är lycklig när jag gråter. För det betyder att jag fått ta till mig något så fint att jag gråter när jag förlorar det. Att få är också längre fram att få mista. Att inte få - kan inte vara ett bättre alternativ.
2011-02-03

    sajo
Jag brukar titta upp mot himlen och tänka på min pappa som finns där någonstans bland molnen och ser ner på mig. Första gången jag flög, precis efter att min far hade gått bort så sa jag är det så här det ser ut där min pappa är.

Din text är stark och berör får en att tänka efter.
2011-01-10

  anits VIP
En mycket stark text som berör
väcker många tankar
2011-01-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja jordelivet
är svårt och hårt
klart man hoppas
till slut få komma
till hemmet vårt!
Väl skrivet!
2011-01-09

    maija tuori
Bestämt och fint skrivit...tänkt den dagen när vi får flytta til
våran fars hem...där finns evighetens frid...
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel