Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


Ängel med brutna vingar

En Ängel med brutna vingar
finns vid min sida

såg in i Ängelns ögon
en blick som var som krossat glas
i hennes ögon såg jag mitt liv i bitar

hennes röst rörde upp vågor
i vemodets brunn

Hennes hjärta var varmt
med fladdrande låga
som
gav skälvande skuggor

Jag kupade mina händer över lågan

våra ögon möts
leenden sprider sig över våra ansikten

Vi fattar varandras händer
och
går sida vid sida

Ängeln haltar
och jag förstår
att hon
bär
mitt
krossade liv

och

lyser upp min väg




Fri vers av Maiah VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-09 21:46



Bookmark and Share


  LeeJasmine Livredd
'Vi fattar varandras händer
och
går sida vid sida

Ängeln haltar
och jag förstår
att hon
bär
mitt
krossade liv'



Klockrent.
2011-01-14

    ej medlem längre
Vacker text...tragisk men hoppfull
2011-01-09

  M.A.J.R
Gudomligt =) otroligt bra skrivet. jag gillar att ängel lyser upp vägen för dig^^
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP