Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapa sig ett liv

Varje dag av strävan
att skapa och omskapa sig ett liv
som mättar och värmer

Gud vad vilsen man känner sig ibland
som att man måste lägga sig med ansiktet mot jorden och lukta
så att man minns
sina rötter och hur man ska omplantera sig

Att sätta sig på spel
eller försjunka
Att leva sin kraft




Fri vers av Feminaz
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-09 23:10



Bookmark and Share


    MessyFingerpaints
Så fin!
2011-01-29

  Johan Bergstjärna VIP
Starkt och angeläget!
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz