Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu drar jag till Tyskland ett par dagar och pausar lite! Ha det bäst mina vänner!


- Paradox

resan är inte lång i distans
den är en evighet
vägen är rak och cirkelformad
där frusenhetens hetta skapar andnöd
och hjärtats stillestånd är livet personifierat

lyckan är beständig i sin otur
och havet fyller sin själ av torka

de blödande såren läker en framtid
medan mörkret hämtas sin kraft ur ljuset

motpolerna är meningen
och den enda möjliga vägen
till lycka

resan är inte lång
den är en evighet

liv skapas ur tomhet
ett inget exploderar av ett allt

ångesten är vägen till harmoni
och styrkan är i beroende till det svaga

vi kan inte motverka
inte förändra
eller skapa sin egen paradox

vi kan följa dess lagar för ett en dag möta
självklarheten i sitt vitöga

resan är inte lång
den är en evighet




Prosa av Max Poisé VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-10 08:07



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
paradox parado´x, påstående som förefaller orimligt eller motsägelsefullt men som ändå kan innehålla en djupare sanning.

Här kan paradoxen anses ligga i att du i Tyskland är lika närvarande som du skulle vara i Sverige ej uppkopplad
2011-01-10

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ja resan kan vara variabel men hoppas din blir fin
2011-01-10

  Monika A Mirsch VIP
den eviga resans lyckoland önskar jag dig!
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé
Max Poisé VIP