Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utflykt

de parvisa bergen

det fuktiga gräset

den gömda grottan


blomman vaknar

av fjärilens vingar


fåglarna hörs
över havet




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-10 11:39



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Korta rader som framkallar många känslor..vad härligt och skickligt att berätta om en utflykt på detta sparsamma vis. Bra det här!
2011-02-24

  Linda CH VIP
Målande vackert!!
2011-01-19

    ej medlem längre
Mycket inlevelsefullt

11 poäng av 10 möjliga
2011-01-10

    ej medlem längre
En mycket vacker naturdikt. Fint skrivet!

Dina ord fick mig att minnas ...



Mina ord till dig:

"Hör toner från bergen
en flöjt det måste vara,

klangen har rätta färgen
fjällen kan den bevara,

toner i en brokig skara
dansar bort i bergen"


/Ann
2011-01-10

  Berit Robin Lagerholm VIP
En mycket vackert målad tavla
Känns som ett tonsatt bildspel
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP