Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..i eller över ett mörker




Jag har också varit där,
gråtunga dagar i november
som streck i eller över ett mörker

andats innuti en sten
eller under vattnet

när den scharlakansröda rosen
var inom synhåll
kände jag det

en amputerad lem gav sig tillkänna
eller ett lovord som reste sig
men sen störtade och föll

nu har jag vänt viskningarna
tämjt dem till tystnad
som vattenpärlor i min hand

och den eller det jag anade
försvann




Fri vers av katharsis
Läst 626 gånger
Publicerad 2005-12-08 03:58



Bookmark and Share


  Smultris
Har inte läst något av dig innan... Men du är väldigt bra så det var tur jag fann dig :)

Denna dikt kryper in under skinnet på mig.
2005-12-26
  > Nästa text
< Föregående

katharsis
katharsis