Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fruktansvärt skillingtryck som man sjöng för barn förr i tiden


I en sal på lasarettet.....



sen kom

sudda sudda sudda bort din sura min

faen heller!

är jag sur så är jag sur

blåsippan ute....den var söt

tja, vad ger vi vidare till våra barn och barnbarn egentligen

ekorrn satt i.....




Fri vers av Christine Sabel
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-10 20:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det, att läsa mellan raderna,
att förstå något oerhört
din dikt hörs
2011-01-12

  anits VIP
den sången gör att jag mår illa
det var den enda som sjöngs för
mig som barn, det var fruktansvärt
2011-01-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja så kan man se det!
Men jag har alltid
gillat våra barnvisor
och ramsor hur
tokiga och galna
de än har varit...
I en sal på lasarettet
sjöng en kamrat och
spelade gitarr till sen
grät vi båda två... vi
var väl i 11-12-års
åldern...
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel