Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På andra sidan ljuset

Är det inte konstigt
hur en och samma sak
kan symbolisera två helt motsatta fenomen?


Följ inte ljuset,
ber vi
när Döden är nära att ta ett Liv ifrån oss.

Men när vi föds
följer vi ljuset.
Till Livet.

Dör man när man föds då

& Föds man när man dör?



Eller avslutar man bara Livet som man påbörjade det..
Inledningen,

Den röda tråden,

Och att knyta säcken på slutet.





Fri vers (Fri form) av Vico
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-10 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vico