Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbannad Idioti

Jag tror jag har fastnat.

 

 

För jag sitter

paralyserad

 

Och jag vill väl inte gå.

 

Fast jo.

Denna geggan
svart gegga
har fastnat
vid en tanke,

Nu kommer jag inte loss.
Hur många steg jag än tar

tycks omgivningen vara densamma

i mitt huvud.




Fri vers av Vico
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-03 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vico