Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om sanningen ska fram kanske du är patetisk.

Du kanske har en söndrig själ.

Mer söderriven och ihopknycklad än många andras.

 

 

Men det finns också de som inte har någon alls.




Fri vers av Vico
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-27 19:18



Bookmark and Share


  Black Bird
Starka könslor i så få ord. Snyggt Syrran!
2011-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Vico