Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resultatet, med stort ärr.

Om jag fick en ny chans

 

skulle inte någonting vara annorlunda.

 

För jag är jag
och så kommer det förbli.

Även om

 

 

jag
utvecklas
förbättras
tar lärdom

 

- jag är alltid jag,

& en ny chans betyder ingenting.

 

 

Egentligen.

 

 

 

 

 

Även om man vill

i hemlighet

 

 

 

så hjärtat sPriCkEr.

 

 

 

 

 

 

 

- jag är alltid jag
vad jag än gör.




Fri vers av Vico
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-06 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vico