Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill

Jag vill visa allt jag känner

































Om jag berättade för dig.
Alla känslor på en gång.







Jag kan inte.





Jag vill visa allt jag känner....















vända mig ut och in




för då skulle du förstå

tycker jag.





Fast















Fyfan vad äckligt




tänker du.




Fri vers av Vico
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-15 13:43



Bookmark and Share


  Marco Zamorano
klockrent!
2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Vico