Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handlingskraften är inte alltid vad den borde vara.




Nu. Imorgon. Försent.

Går förbi

 

Du
Dem

 

 

tiden.

 

Jag tänker.
Vad vill jag?
Tänker.
Vågar jag
ändra min situation?

 

Stå ensam

Bli stark.

Sakna...

 

 

 

 

 

Går förbi.

Du
Dem....

 

Han...

 

 

Jag..

 

 

tiden

och möjligheten.

Imorgon,
tänker jag

Men imorgon kommer,
en hela vecka
månad
flera år.

 

 

Här står jag än
och vågar inte.

Fan.

 

 

Eller?




Fri vers av Vico
Läst 606 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-27 19:15



Bookmark and Share


  Black Bird
Stark. Kraftfull! Applåder
2011-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Vico