Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men hon lostade samhället mer än en miljon


Hon är inte idiot


Hon är inte idiot
Bara åklagare
Men det underlättar tydligen
”Om man är dum” Speciellt på
”åklagar ämbetet i Östersund”
Hon ser ut som en råtta
Faktiskt hennes läppar har mustacher
Ja eller läpp då Överläppen
”läpptopp” tänker han och ler
”läppbotten” eller kanske mer
Hon är botten eller mustaschen däruppe
Är motsatsen till där nere
”undrar om nån sett den ö h t” tänkar han
Han ser hennes faktiskt rent FULA tantiga utseende

Hon har tantdräkt
Musmustasch
Och är helt enkelt bara vidrig som helhet
Hon kommer att bevisa det mer
Hon rabblar en massa skit hela tiden
Kommer med lösa anklagelser
Allt är löst
Hans advokat säger till honom
Vad han bör göra
Och inte säga

Ja innan alltså
Innan
Allt får ett slut
Miljoner kronor senare
Miljoner suckar senare




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-07 05:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO