Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KVICKSAND


I en grop med mera
vatten än sand
drar dig neråt sedan
är du fast.
Det blir svårt att komma
loss, förfäran tänds 
som ett bloss.
Paniken får dig att mera
sjunka, slappna av
i ditt kvicksandshav.
Inget hav, blott en grop
till Guds hjälp jag ger ett rop,
av detta rop Gud gör ett rep,
Han drar mig upp
det sade Schlupp!!
I en grop med mera
vatten än sand
drar dig neråt sedan
är du fast.

Det blir svårt att komma
loss, förfäran tänds
som ett bloss.

Paniken får dig att mera
sjunka, slappna av
i ditt kvicksandshav.

Inget hav, blott en grop
till Guds hjälp jag ger ett rop,
av detta rop Gud gör ett rep.

Han drar mig upp
det sade: Schlupp!!




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-11 11:11



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbart :))
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar