Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många vackra pojkar och för lite tid




Oh klara glimrande stjärnor
Är du lika trasig som jag
oh du har den vackraste trasiga själen jag sett

Viskande måne
har jag ägnat för mycket tid åt att tänka
du är som skapad av Gud och jag är djävulens dotter

Gråt en flod åt mig
låt tårarna flöda för mig
gör det bara för min skull
för att jag ber dig

Viska jag är din jag är bara din
så finns det ingenting som kan bryta ner mig längre
jag vill bara ha makt över dina sinnen
jag vill kunna förtrolla dig och hörhäxa bort
allt annat som kan störa dig

Natten kommer att ta dig och kyssa dig
men jag kommer aldrig att sakna dig

du ser för dum ut
du är den vackraste jag sett




Fri vers av Citrusblomma
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-11 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma