Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har hört

jag har hört att levitation faktiskt är möjlig
det har en nobelpristagare sagt
en i fysik
så sant är det
och svävat har hans grodor

då gäller alltså bara att koncentrera sig noga
lägga sig ner
sedan lyfta och sakta stiga upp levetiskt
till höjderna




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-11 19:16



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Ja tankarna kan ju flyga i alla fall
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP