Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ni var mitt hem

jag dricker inte längre
min sorg
kräktes skam

nu undrar jag var vännen är
dom som lovordar
prisar
mitt mod
efter att pavan gått runt varvet efter ett varv
spriten pratar
gärna
och mycket

jag vill inte vara
martyr
bara
sitta brevid
någon

tänker: Ni var mitt hem

deras ord
fyller inte mitt rum
utan studsar tillbaka
till dom själva
lindrar
samvetet

jag vill inte slösa mera
sorg

Ni
var
mitt hem




Fri vers av viola raz
Läst 442 gånger
Publicerad 2005-12-08 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viola raz