Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ska få en dag imorgon - men inte alls idag 4

07:13. Jag är gladast i kommunen. Jag är ledsen att behöva säga det. Inte lycklig men mycket mycket lyckligare. Än förut? Än igår och förrgår och mycket mer än för lördag åttadar sedan. Ja snart än hela kvartalet som släpar sig efter mig som en himmelsk föredetting. Så glad förstår du: Du. I dig är jag.

13:43. Dragspel är den enda musik jag kan titta på. Som gravt grovt eller svårt hörselskadad kan jag bara sjunga till den typen av idioti. Vissa kan inte äta samtidigt som dom ser blinda barn leka. Sådan är deras lott. Sådan är min. När mor lilla mor dog var jag bara av sidokull. En ynka tolftedel var jag värd. Nu sitter jag här och ser på dragspel. Försöker nynna med i min oändliga hjälplöshet.

22:37. Imorgon är en annan dag. Det visste redan Christer Björkman. Men idag är idag ja jag vet det. Det kunde jag väl ha skrivit redan igår. Om jag inte varit så totalt uppslukad. Så infernalisk. Så extrem utav Hyland. Ja Brian alltså. I min itsy bitsy teenie weenie yellow polka dot bikini.




Fri vers av ulf olsson
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-11 22:14



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Unik är du i din framfart. Med känsliga pröt som fulländar.
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson