Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är som en drog för mig

Du är som en drog för mig
du är ett substitut för allt jag har
förlorat och allt jag har att vinna

Du finns i sångerna jag lyssnar på
när jag dansar runt framför spegeln

det är som att du sliter i mina ögon
du tvingar dem att vila på dig

vi pratar inte så mycket men
jag tror att du är för mig
det som kallas för larger than life
jag har aldrig förstått vad det innebär
men jag tror att det är
någonting som är värt att dö för

Du är så olik mig
du dricker säkert inte ens kaffe
jag tror bara
att du skulle vara bra för mig för att
du är fin och jag
orkar inte bli lekt med igen det blir för mycket

Jag är bra på att lura men nu
orkar jag inte bli lurad mer själv och du är
så speciell för mig
just i mina ögon är du
annorlunda
jag önskar att du kunde se dig som jag ser dig
då skulle du aldrig mer tänka ett ont ord om dig själv
om du såg vad jag såg
så skulle du bli besatt av dig själv

du är som en drog för mig
du är min egen personliga lagliga tillgång
du ger mig
minnen av allt det jag hade släppt
alla planer som jag låtit flyga iväg och alla
drömmar som har sluppit undan mig nu

du påminner mig om hur det är att vara jag
inte den här
anorexiauppätnaklumpensomjaghar
blivitsammapersonsomochsomjagegentligenhatar

jag tycker inte om att röka
alls egentligen
men jag kommer bara att ge upp det för din skull

jag tycker om droger
därför tar jag hellre en pojke som också gör det
då slipper jag stå till svars och han betalar dem men
om jag hade dig skulle jag inte behöva
sätta in blockader säkerhetsbarriärer i mitt huvud
för att
alltingskulleblitryggtigenochjagskulleintelängre
behövavararäddförmörkretsomjagfruktariattvaraensam

det skulle bara vara du och jag och en star wars film
vi kan dricka saft
jag lovar att du inte ens dricker kaffe




Fri vers av Citrusblomma
Läst 1155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-12 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma