Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min "version" .......


"Gå på seans med Mig !"

Seans !

Ge Bluff och Båg en
chans !


Seans !

Kasta bort all
sans !


Seans !

Du tappar din
balans (!)


Seans !

På huve´t ,
"frälsarkrans" (!)


Seans !

Stupida fraseringar
"andra sidans ekon"
skapar frustreringar
hos "sörjande puckon"


Seans !

Morbid vidskeplighet
torftigt lycksökeri
leder till fördärvlighet
"lögnens hegemoni"


Seans !

Tarvlig bedräglighet
Larvig olägenhet
Unket skojeri
"Ett himla kvacksalveri !"
Vilken tid vi lever i (!).........

------






Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 267 gånger
Publicerad 2011-01-12 09:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Seanser kommer från Satan och har ingenting med Guds frälsning att göra.
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska