Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÅLL I HATTEN

 

Turbulensens avigsida
i vindens sus
kan ha tre kanter
vara hög eller plommon
kanske som en Stetson
eller sombrero.
Låg med stort brette
sådan hade min far
en gång
han var swingpjatt.
Sedan så fanns dom andra
nalensnajdarna
Alla har dom en sak
gemensamt
vid styv kuling
och där utöver.

Turbulensens avigsida
i vindens sus
kan ha tre kanter
vara hög eller plommon
kanske som en Stetson
eller sombrero.

Låg med stort brette,
sådan hade min far
en gång,
han var swingpjatt.

Sedan så fanns dom andra,
nalensnajdarna.

Alla har dom en sak
gemensamt
vid styv kuling
och där utöver.

 




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-12 11:15



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Denna får en bara att le. Underbart fyndigt om huvuddon.
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar