Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats IT

Du knappar in privata meddelanden på mina tangenter

Och sänder genom hela min kropp

Jag vibrerar när jag tar emot

Små signaler som ger utslag på mitt hjärtas GPS

Och avslöjar vilken av alla mina zoner du passerar

Du river min brandvägg och tar dig in i mitt innersta

Sparar ned dig på mitt moderkort

Så jag kan ta fram dig när jag vill




Fri vers av Line W
Läst 345 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-01-12 14:47



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Var finns sådana moderkort att köpa...??;-))
2011-01-14

  Niclas Petersson VIP
Riktigt snyggt. Fantasifullt och spännande.
Gillar.
2011-01-13

  Anna*
Häftigt! Gillar!
2011-01-12

  Lord
Ohhh, vad snyggt. Rakt och kaxigt. jag gillar det här. Och vilket flow det är i orden.
2011-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Cool analogi.
2011-01-12

  Lars E Jönsson
snyggt
2011-01-12

  blaite
Coolt
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W