Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löften


jag lovar att
inte ljuga längre

inte ens små lögner
om finniga ansikten
eller för trånga blusar

jag lovar
att verkligen försöka

krama dig för ofta
och ge dig
alltför många komplimanger

lovar
att påstå
min saknad
trots att jag finner den
halvbekväm

jag lovar
att sätta mitt ego
i andra rummet

och diskutera politik
utan dryga påhopp

jag lovar att
decimera min moral
och bete mig som vanligt
folk beter sig

att inte gråta
på grund av
din otrohet
och dina lögner

jag lovar att inte
kalla dig för lögnerska

trots att jag vet
motsatsen

lovar att blunda
när jag ser dig
och din nya

svälja mitt hat
och mina egna drömmar

lovar att
hålla käften stängd
när jag inte borde
öppna den

jag lovar det

vad lovar du?
















Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-12 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP