Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min luft är slöseri, min tid är besvikelse

Inte förrän nu har jag hittat
sanningen om mig
förut var det något
jag inte hade ord för

allt låg som splitter
men är nu glasklart

nu förstår jag
alla kalla nätter
kalla dagar
då endast tårarna värmer

det kallas att vara
värdelös.




Fri vers av PollyBlunder
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-12 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PollyBlunder
PollyBlunder