Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro inte på allt jag skriver. Det mesta är lögn. Till och med det här





Snubblande försök att få
ett liv att fungera
utan anorexia

Facebook säger att jag
är upptagen nu
jag har så svårt för både nej
och hejdå

Det finns för många gamla
sånger och bilder som påminner
om en tid som jag tyckte bättre om att vara i

skär inte i mig skada mig inte
jag har svårt för känslor och jag
är rädd för dem

jag har blivit så svårt skadad förr
där hjärtat skriker ett eller två olika saker
och jag får tyst viska

mitt hjärta tillhör dig men det har
skrivit någon annans namn rakt över sig själv


jag ska försöka älska dig som om
jag aldrig har älskat förut
jag ska sluta åtrå AnakinSkywalker som besatt och
jag ska
skärpa mig
jag lovar

tro inte allt som finns i min poesi
mycket hittar jag på
enligt ett rykte är jag mytoman

och
don't waste your time on me
you're already the voice inside my head


det är textrader som aldrig kommer att blekna
vad som än händer
kommer de aldrig att blekna
för mig är du fortfarande underbar

I miss you

I miss you




Fri vers av Citrusblomma
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-13 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma