Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsbetraktelser

Morgon

En masakerad växt som aldrig fick blomma

Ett negativt besked på telefon

Tankar som maler

Hund som vill kräkas

GIFTIG VÄXT!!!!

Kaos och panik

Hund som lapar i sig mängder av grädde

Söker på nätet efter information

Växtgiftet kan ge kräkningar och diarré

Oro som gnager

Hund som bajsar diarré

Kväll

Andas ut

Hunden är frisk igen

Försöker vända negativt besked till något bra

Lyckas INTE

Natt

Sover tungt

Äntligen morgon

Negativt besked i process

Hundpromenad i arla timme

Tankar som far omkring

Faller på plats som en blixt från klar himmel

Det som var svårt och tungt finns plötsligt inte mer

JAG HAR HITTAT EN LÖSNING!!

Nu känner jag mig bara så otroligt NÖJD...

Vardagsnära lycka skapar harmoni








Fri vers av Regndanserskan
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-13 05:35



Bookmark and Share


  Elwania
En dag i ett liv
du och hunden fixade det
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Regndanserskan
Regndanserskan