Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina manliga händer

Plötsligt får jag lust att smeka Dina fingrar en i sänder
Jag älskar Dina manliga händer




Fri vers av Regndanserskan
Läst 396 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-30 10:50



Bookmark and Share


  irenecbcn
mmm jättebra....
2010-01-04

  Mats Henricson
En fin snabbis om kärlekens förmåga att finna fantasin ....
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Regndanserskan
Regndanserskan