Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själ är din själs slavinna

Min själ är din själs slavinna
hon lyssnar aldrig på mig
jag ska \"inte\" bli en mans
slavkvinna
hånskrattande påstår hon
att \"jag\" skulle ta ner månen
om \"du\" krävde det av mig
min själ är din själs slavinna
varför skyller hon alltid på mig?




Fri vers av Regndanserskan
Läst 448 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-25 16:39



Bookmark and Share


  irenecbcn
hej

jag har alltid undrat det samma..lol...
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Regndanserskan
Regndanserskan