Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själs älskade

Utan att veta varför
smekte jag dig plötslig över axeln
Du tittade mycket förvånat
upprepande samma underliga rörelse på mig
I 4 år grubblade jag sedan mig förvirrad över betydelsen
en dag fick jag oväntat svaret:
Vi flirtade vårdande
I den stunden skapades orden för den onämnbara känslan
jag så länge burit på:
Du är min själs älskade




Fri vers av Regndanserskan
Läst 462 gånger
Publicerad 2007-04-13 09:30



Bookmark and Share


  irenecbcn
ja visst är det så man föreställer sig att gammal kärlek rostar aldrig...kram.
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Regndanserskan
Regndanserskan