Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek het som lava

Het som lava
väller kärlek
ur mitt hjärta
trevande fram
till Dig




Fri vers av Regndanserskan
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-20 09:32



Bookmark and Share


  Ronny Berk
känslosamt och flödande som het lavas rinningar den poesin... längtansvacker...ja...
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Regndanserskan
Regndanserskan