Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARJE PENSELDRAG VET VAR DET SKA

Varje penseldrag bara vet var det ska

Så varför kontrollerande dra ?

Varje sann kärlek bara vet att den är

Varför ens försöka förneka?

Varför välja lidande när det finns välbehag?

Varje penseldrag vet var det ska

Låt det bara glida..




Fri vers av Regndanserskan
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-24 05:45



Bookmark and Share


  irenecbcn
Tänkvärt..1 Love
2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Regndanserskan
Regndanserskan