Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MED MUNNEN FULL AV MAT


Allt är ett enda tuggande,
idislar, sväljer, får uppett igen.
Allt, nja inte precis allt
men mycket går i cykler,
ältas om och om,
gott eller mindre gott.
På'n igen!
Det är synd om människan...
Vi kan sätta det i halsen.
Allt är ett enda tuggande,
idisslar, sväljer, får uppett igen.
Allt, nja inte precis allt
men mycket går i cykler,
ältas om och om,
gott eller mindre gott.
På'n igen!

Det är synd om människan...
Vi kan sätta det i halsen.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-13 11:14



Bookmark and Share


  Pärlhalsbandet
Tycker om sista meningen:

"Det är synd om människan...
Vi kan sätta det i halsen."
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar