Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anorexia för hundrade gången




Ett mörker som jag kämpade mig ut ur
kämpar jag nu för att få tillbaka

Jag har ingen lust mer
jag orkar inte mer
jag har aldrig varit en kämpande person
jag antar att jag alltid bara har varit
för svag

Den där begravningsklänningen
vi pratade om Ana
jag skulle vilja ha den nu
jag bryr mig inte längre
gör vad du vill med mig
bara ta mig härifrån
vi kan hitta en egen plats
där vi kan vara alldeles själva




Fri vers av Citrusblomma
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-13 11:27



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Bra^^
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma