Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen om dig

jag är skadad och berrörd
fattar inte mer än hjärtats slag
varje andetag utan din luft gör mig svag
varför just nu och varför just då?
det skadar hjärtan små
jag är här och du är inte där
varför kan du ej förstå du är min önske prins
och när jag finns
så tar sagan slut och du sa hejdå




Fri vers av angel on earth
Läst 277 gånger
Publicerad 2011-01-13 19:14



Bookmark and Share


  ringmuskelmarodören
sött
2012-02-29
  > Nästa text
< Föregående

angel on earth
angel on earth