Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man ser en kommunist


Man ser en kommunist
Som inte vill sitta i samma sminkrum som SD
Man ser och hör s k riksdagsledamöter
Som inte vill sitta i samma bänk
I samma rum, som SD
Men när SD marsherar ut från kyrkan
Efter en ”kyrklig attack”

Då är det DE som är ”barnsliga”
När de reagerar
Hallå världen, demokrater, riksdagsledamöter
Ni inte bara skapar grogrund för fler SD sympatisörer
Ni gör er faktiskt rent ut sagt löjliga med er inkonsekvens

Det är inte det dom säger som är farligt
Det är det dom inte säger
Precis som med dom andra
Skulle Sossarna nämnt löntagarfonderna innan 1970
Så hade de tappat
Hade de andra sagt att alla pengar i löntagarfonderna
Skulle ”gå åt helvete”
Så hade det gått….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-05 17:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ohly är ingen kommunist.
SD är inga rasister.
2011-02-05

  Mats Henricson
För mej är det inte SD som är det mest upprörande utan det är att det FINNS riktiga RASISTER bland dem , t o m exnazister som ,precis just nu, sitter i kommunfullmäktige i flera kommuner i Sverige ! Jag tror inte en sekund att de ha givit upp sin SJUKA RASISTISKA ideologi ,de bara maskerar den genom att gå med i Sverigedemokraterna ! Dessutom är det patetiskt , tjatigt och enfaldigt med SD:s ständiga hetsjakt på ALLA muslimer , inte bara terroristerna !
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO