Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLEXIBILITET


Jag kan vara rigid och amper
sitter och surar
vägrar vara med.
Kan vara lätt som en fjäder
och skutta iväg
segla till molnen opp.
Fara än hit, ja bort ända dit
eller sätta mig ner
inte vara följsam alls.
Som en schottis i turer
snoa och hambo eller kärring 
i dekadansens motvals.
Jag kan vara rigid och amper
sitter och surar
vägrar vara med.

Kan vara lätt som en fjäder
och skutta iväg
segla till molnen opp.

Fara än hit, ja bort ända dit
eller sätta mig ner
inte vara följsam alls.

Som en schottis i turer
snoa och hambo eller kärring 
i dekadansens motvals.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-14 13:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Känner igen mig även om jag inte dansar.
Och har jag bestämt mig för att inte vara med kan ingen få mig att ändra ståndpunkt.
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar