Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du hade velat hade jag gjort det för din skull





Du sa
Jag plockar ner stjärnor för dig
om det är det du vill

Jag sa
Jag dör för dig
om det är det du vill

Jag antar att
nu när du inte finns hos mig längre
ska jag istället
leva för oss båda




Fri vers av Citrusblomma
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-14 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma