Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EpISod

Du föll i min famn
i halkan,
hoppsan

du doftade så gott
med ditt hår
mot min kind

du log och sa tack,
din höga klack
bar skulden, sa du

mellan våra ögon
ett leende ögonblick
av vårdoft.




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-14 14:23



Bookmark and Share


  arja savela
Bra skrivet
2011-01-14

    ej medlem längre
Mmm, starkt sensuellt och med ett löfte om...magi
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP