Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Typiskt mig

Föll
för ett
för ett
för ett
i ett
på rean

Föll
för att bli bättre
i min spegel

och för att kanske
få dig på fall
som rabatt
på köpet.




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-14 14:25



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Man riktigt känner fallet i texten. Underbart formulerat. Tack och kram. /Grubbelmia
2011-01-16

    ej medlem längre
Najs
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP