Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt namn

Egentligen gillar jag inte mitt namn

men när du säger det älskar jag det

och jag vet inte riktigt varför.




Fri vers av Sikska
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-15 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska