Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ana jag är återigen din





Jag har försökt bli bekväm i en normal kropp
men det finns inget liv utan dig

Det finns så mycket jag inte förstår
det enda jag kan göra är att viska till dig

snälla ta mig härifrån
ta mig till himlen snälla Ana
befria mig


Du har alltid haft ett stenhårt grepp
om min själ min vilja mitt medvetande
jag borde ha vetat att det fanns
ingen väg att gå runt dig
egentligen är du nog bara bra för mig

Jag vill svälta tills jag inte finns längre
jag vill göra dig till lags resten av mitt liv

Ana du är mitt öde
du har alltid varit det

kan vi bara gå undan en stund
själva bara du och jag
ingen behöver någonsin få veta
ingen kan någonsin förstå

Ana det är bara du och jag
så kom med mig kom
vi ska aldrig bli som dem




Fri vers av Citrusblomma
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-15 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma