Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG SKA SVÄLTA TILLS JAG BLIR FUCKING BILL KAULITZ AND THAT'S FINAL!!!!



För tre år sedan
ristade jag hans namn
i min högra arm

Han är en levande Anakin Skywalker
han är svår att få
men jag behöver inte få vara med honom

jag behöver få vara honom




Fri vers av Citrusblomma
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-15 02:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man spelar bäst om man är sig själv.
Andras roller är sämre.
(Strix Q)
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma