Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slangbellslyrik

~*~

Det är tur att Blondinbella inte skapat en ny slangtrend
eller föddes brunett
Det är tur att Eric Gadd inte fick för många getingar i Expressen
eller i USA anses som kättare

Det är också tur att Ulf Lundells turné ställdes in innan överansträngningen
blev till ett större hälsoproblem
Det är med förhoppning också att Australien ska få solsken liksom en bumerang
och slippa se sin släkt mer i tidningarna

där de i brist på det ovanstående skriver om det vackra vårvädret och pensioneras gör alla gamla asgamar
för vårfågelsmeteorologerna

LPWJ 14/01/11




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-15 07:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2011-01-17

  thyra
Allt kommer tillbaka till oss, tänker jag när jag läser dina ord. Fint!
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP