Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud på rymdens ängar

Gud blåser maskrosfrön
från en galax till en annan

för att det roar henne
att göra så

Och livet dör
och livet föds

i supernovornas ljus
genom oss alla




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-15 17:17



Bookmark and Share


  milou
ja visst är det fantastiskt!
väldigt fin och bra
2011-01-15

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är väl säkert så att vi har missuppfattat det här med vad Gud är. Det är väl mänskligt på ett sätt, att könsbestämma något och förmänskliga saker och ting

Men det är väl så att Gud är allt och inget
så på det planet är Gud säkerligen en kvinna som utför saker och ting
2011-01-15

  Ari Viklund
hon skapade
maskrosbarn
till sin avbild
2011-01-15

  anita VIP
Bra skriven.
2011-01-15

  anita VIP
Bra skriven.
2011-01-15

  Anna*
Läcker text som väcker en hel del tankar! Applåder
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP